Baal je er ook van om je gasten die suikervrij eten geen lekker toetje te kunnen voorzetten dan is dit de oplossing:
receptenboek tip:
- 100 gr (pure)chocolade suikervrij
- 250 ml slagroom
- 2 blaadjes witte gelatine
- 100 ml oploskoffie
- Ahornsiroop of stevia
- Zet een pan op met water en doe hier een bak in die het water raakt.
- Week de gelatineblaadjes in koud water.
- Stop de chocolade in de bak en laat het langzaam smelten ( dit noemt met au-bain-marie)
- Maak de koffie klaar en voeg hieraan ahornsiroop/stevia toe op smaak
- Los de gelatine op in hete koffie en meng dit met de chocolade.
- Laat de chocola iets afkoelen.
- Klop de slagroom stijf
- Meng de slagroom en de chocolade met elkaar en zorg ervoor dat het niet gaat schiften.
- Verdeel de Mouse over schaaltjes.
- Laat het ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast


Geen opmerkingen:
Een reactie posten