Deze lekkere fusili is snel te bereiden, vegetarisch en lekker.
Voor 4 personen:
- 350g gedroogde spaghetti
- 3 el olijfolie
- 350g wilde paddenstoelen
- 1 teen knoflook
- 4 dl slagroom
- 250 g gorgonzola
- zout en peper
- 2 el verse bladpeterselie
Voorbereiding:
- Snij de paddenstoelen in plakjes
- Snij de knoflook fijn
- Verkruimel de gorgonzola
- Snij de bladpeterselie fijn
Receptenboek tip:
- Breng een pan met water aan de kook voeg wat zout toe
- Voeg de pasta toe aan het water en kook het 8 tot 10 minuten tot hij beetgaar is
- Verhit intussen de olie in een dikkekoekenpan
- Voeg de paddenstoelen toe en bak ze al roerend op een laag vuur 5 minuten.
- Voeg de knoflook toe en bak ze nog 2 minuten
- Voeg de room aan de paddenstoelen toe en breng het roeren aan de koek.
- Laat het 1 minuut doorkoken tot de room wat dikker is
- Zorg dat het niet meer kookt
- Voeg de gorgonzola toe en laat deze smelten
- Breng het op smaak met zout en peper en haal de pan van het vuur
- Giet de pasta af en doe hem door de saus. Roer goed en bestrooi het met de peterselie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten