donderdag 13 september 2018

Hoofdgerecht recept voor wraps met paprika bief reepjes en mierikswortelroom

Dit is een recept voor 4 personen


Receptenboek tip:









Ingrediënten:

  • 4 entrecotes à ca 175 g
  • 1 teen geperste knoflook
  • 2 tl gerookt paprikapoeder plus wat extra om te bestrooien
  • Zout en peper
  • Zonnebloem of olijfolie
  • 100 ml crème fraîche
  • 3 el mierikswortelroom
  • 8 kleine tortilla’s
  • 75 gr rucola
  • 2 rijpe maar stevige avocado’s gepeld en in plakjes sneden
  • 1 rode ui. In dunne halve ringen gesneden

Nog een heerlijk koekboek:









Benodigdheden:

Bereidingswijze:

  1. Bestrijk de entrecotes met knoflook. Bestrooi ze aan beide kanten met het paprikapoeder, zout en peper
  2. Verhit de grilpan tot deze heet is. Vet hem in met de olie en leg de entrecotes in de pan
  3. Gril ze 6 tot 8 minuten en keer ze halverwege
  4. Neem ze uit de pan en laat ze 5 minuten rusten
  5. Vermeng de crème fraîche met de mierikswortelroom.
  6. Bekijk de tortilla’s met de helft van dit mengsel
  7. Snijd de biefstukken in reepjes
  8. Verdeel ze samen met de avocado, rucola en rode ui over de tortilla’s.
  9. Klap de zijkanten van de tortilla’s over de vulling

Variatietip:

  • Serveer de wraps met een extra schepje mierikswortelroom en wat extra paprikapoeder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten