Hoofdgerecht recept voor wraps met paprika bief reepjes en mierikswortelroom
Dit is een recept voor 4 personen
- 4 entrecotes à ca 175 g
- 1 teen geperste knoflook
- 2 tl gerookt paprikapoeder plus wat extra om te bestrooien
- Zout en peper
- Zonnebloem of olijfolie
- 100 ml crème fraîche
- 3 el mierikswortelroom
- 8 kleine tortilla’s
- 75 gr rucola
- 2 rijpe maar stevige avocado’s gepeld en in plakjes sneden
- 1 rode ui. In dunne halve ringen gesneden
Benodigdheden:
Bereidingswijze:
- Bestrijk de entrecotes met knoflook. Bestrooi ze aan beide kanten met het paprikapoeder, zout en peper
- Verhit de grilpan tot deze heet is. Vet hem in met de olie en leg de entrecotes in de pan
- Gril ze 6 tot 8 minuten en keer ze halverwege
- Neem ze uit de pan en laat ze 5 minuten rusten
- Vermeng de crème fraîche met de mierikswortelroom.
- Bekijk de tortilla’s met de helft van dit mengsel
- Snijd de biefstukken in reepjes
- Verdeel ze samen met de avocado, rucola en rode ui over de tortilla’s.
- Klap de zijkanten van de tortilla’s over de vulling
Variatietip:
- Serveer de wraps met een extra schepje mierikswortelroom en wat extra paprikapoeder
Geen opmerkingen:
Een reactie posten