Dit recept heb ik tijdens een pizza workshop in kampen gekregen en het is erg lekker.
Champignons uit de oven
Benodigdheden:
- Middelgrote champignons
- Fijn zeezout
Lekkere italiaanse pizza recepten:
Bereidingswijze:
1. Oven op 160 graden voor verwarmen.
2. Met keukenpapier het zand op de champignon wegvegen (NIET met water schoonmaken).
3. Het steeltje uit de champignon verwijderen.
4. Het hoedje vullen met een snufje zeezout. Doe er niet teveel in liever te weinig als teveel anders wordt het erg zout.
5. De champignon ongeveer 10-15 minuten in de oven zetten totdat er zich in het hoedje bouillon gevormd heeft.
2. Met keukenpapier het zand op de champignon wegvegen (NIET met water schoonmaken).
3. Het steeltje uit de champignon verwijderen.
4. Het hoedje vullen met een snufje zeezout. Doe er niet teveel in liever te weinig als teveel anders wordt het erg zout.
5. De champignon ongeveer 10-15 minuten in de oven zetten totdat er zich in het hoedje bouillon gevormd heeft.
- Eventueel kun je de champignon vullen met andere ingrediënten zoals kaas, berenburger etc.


Geen opmerkingen:
Een reactie posten