Voor 4 personen
Ingrediënten:
- 2tl gemalen korianderzaad
- 1 tl gemalen komijn
- 1/2 tl gemalen kurkuma
- 1/4 cayennepeper
- snufje zout
- 8 makreelfilets
- plat brood
Receptentip:
Voor de salsa
- 1 kleine avacado
- 1 kleine mango
- 1 kleine fijngesneden ui
- sap van 1 limoen
Receptentip
Benodigdheden:
- geribbelde grillpan
- mes om de vis te kerven
- kommetjes om salsa in te serveren
Bereidingswijze:
- Verwarm de geribbelde grillpan voor
- Vermeng de koriander, komijn, kurkuma en cayennepeper met wat zout
- Kerf de visfilets aan de kant van het vel enkele malen diep in
- Wrijf ze in met het specerijenmengsel
- Snij voor de salsa de avocado en mango doormidden lang de pit
- Schil en snijd ze in kleine blokjes vermeng het met de ui en het limoensap
- Gril de makreelfilets 6 tot 8 minuten in de pan keer ze halverwege
- Leg op elk bord twee makreelfilets schep er wat salso op en serveer het met plat brood


Geen opmerkingen:
Een reactie posten