Chilidressing met sesamzaad

Ingrediënten:
- 2 el zoete chilisaus
- 2 el limoensap
- Zout
- Peper
- 1 el sesamolie
- 2 el arachide olie
- 2 el geroosterd sesamzaad
Bereidingswijze:
Meng de limoensap met de chilisaus en voeg naar smaak peper en zout toe. Voeg nu de koriander toe. Klop de beide soorten olie hier lepel voor lepel door. Strooi het sesamzaad over de dressing.Pinda-kokosdressing
Ingrediënten:
- 2 el pindakaas
- 2 el kokosmelk
- Zout
- Peper
- 1 bosui
- 2 el arachideolie
- 2 el geroosterde gemalen kokos
Bereidingswijze:
Snij de bosui in ringetjes. Maak water warm voeg twee eetlepels heet water aan de pindakaas toe. Roer de kokosmelk erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Nu de bosui toevoegen.
Klop de olie hier door let op dat dit lepel per lepel gebeurt. Strooi de kokos eroverheen.
Blauwekaas dressing
Ingrediënten:
- 2 el citroensap
- 100g blauwe schimmelkaas
- 4 el halvanaise
- 150 ml slagroom
- Zout
- Peper
- Bosuitjes
Bereidingswijze:
Snij de bosuitjes in dunne ringetjes. Verkruimel de blauwe kaas. Roer de halverine, de kaas en het citroensap door elkaar. Voeg de slagroom onder roeren toe. Naar smaak zout en peper toevoegen. Nu de bosui erdoor roeren.
Tomaten basilicumdressing
Ingrediënten:
- 2 el fijngesneden basilicum
- 2 el citroensap
- 50 ml tomatensap
- zout
- peper
- 4 el zonnebloem olie
Receptenboek tip:
Bereidingswijze:
Meng het citroensap, de tomatensap en de basilicum door elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe. Klop de olie hier door let op dat dit lepel per lepel gebeurt.
Bereidingswijze:
Meng het citroensap en rasp, mosterd en mayonaise. Voeg de yoghurt en kruiden toe. Naar smaak zout en peper toevoegen.
Meng het citroensap, de tomatensap en de basilicum door elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe. Klop de olie hier door let op dat dit lepel per lepel gebeurt.
Yoghurt-tuinkruidendressing
Ingrediënten:
- Sap en rasp van 1 citroen
- 1 el mosterd
- 4 el mayonaise
- 250 ml volle yoghurt (eventueel halfvol)
- 5 el fijn gesneden groene kruiden (bieslook, peterselie, selderij en koriander)
- Zout
- Peper
Bereidingswijze:
Meng het citroensap en rasp, mosterd en mayonaise. Voeg de yoghurt en kruiden toe. Naar smaak zout en peper toevoegen.
Mosterd-honingdressing
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Meng de mosterd, azijn en honing. Voeg naar smaak peper en zout toe. Roer het geheel tot de honing is opgelost. Klop de olie hier door let op dat dit lepel per lepel gebeurt. Strooi de bieslook eroverheen.
Wordt nu lid van Panelwizard. Als lid van PanelWizard vul je (online) vragenlijsten in. Daarmee verdien je 10 cent per vraag. Dit wordt automatisch uitbetaald.
EuroClix, veel kortingen en aanbiedingen. Verdien geld met online aankopen, vragenlijsten, luckyclix en het lezen van e-mails.
- 2 el wittewijnazijn
- 1 el grove mosterd (liefst ambachtelijk)
- 2 el vloeibare honing (liefst ambachtelijk)
- Zout
- Peper
- 6 el olijf of zonnebloemolie
- 4 el fijn gesneden bieslook
Bereidingswijze:
Meng de mosterd, azijn en honing. Voeg naar smaak peper en zout toe. Roer het geheel tot de honing is opgelost. Klop de olie hier door let op dat dit lepel per lepel gebeurt. Strooi de bieslook eroverheen.
Wordt nu lid van Panelwizard. Als lid van PanelWizard vul je (online) vragenlijsten in. Daarmee verdien je 10 cent per vraag. Dit wordt automatisch uitbetaald.
EuroClix, veel kortingen en aanbiedingen. Verdien geld met online aankopen, vragenlijsten, luckyclix en het lezen van e-mails.

Geen opmerkingen:
Een reactie posten