vrijdag 9 november 2018

Lunchrecept: salami enveloppen van bladerdeeg uit de oven

Lunchrecept: Salami enveloppen van bladerdeeg uit de oven 

Bereidingstijd 30 minuten Een erg lekker, makkelijk en smaakvol recept

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 150 g salami 
  • Basilicum ( liefst vers)
  • Rucola
  • Oregano ( liefst vers)
  • Mozzarella
  • Peper & zout
  • Eigeel
Voorbereiding:
  • Ontdooi het bladerdeeg
  • Verwarm de oven voor op 180c
  • Snij de salami in kleine reepjes
  • Snij de rucola klein

Receptenboek tip:



Bereiding:

  • Bak de salami kort in een grote pan maximaal een minuut. Strooi de rucola erbij en bak het geheel nog ongeveer 2 minuten. Voeg hier een klein beetje zout en peper aan toe. Proef het en voeg op smaak indien nodig nog wat zout en peper toe. Zet het gas vervolgens af de vulling is nu bijna klaar.
Eet smakelijk.
KokenKoken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten