Dit brood is gevuld met courgette, pompoenpitten, geitenkaas, tomaten en pesto.
Variatietips: voeg bijvoorbeeld olijven toe, of wat noten, de kaas kun je vervangen vega varianten.
Bereidingstijd:
- 15 minuten voorbereiding
- 30 minuten baktijd
Benodigdheden:
- Oven
- Cakevorm 21 cm
- Bakpapier
- Goede raps
- Goede mengkom
- Kleine koekenpan
Ingrediënten:
- 100 gram cherrytomaten
- 2 teentjes knoflook
- 200 gram courgette
- 2 eieren
- 75 gram lupinemeel
- 75 gram amandelmeel
- 1 eetlepel bakpoeder
- 2 eetlepels pesto
- 50 gram pompoenpitten
- 100 gram zachte geitenkaas
- Snuf zeezout
- Peper
.
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Bekleed de cakevorm netjes met bakpapier.
- Pers of snij de knoflook fijn
- Snij de tomaatjes door de helft.
- Fruit de tomaten en knoflook 5 tot 10 minuten in de koekenpan.
- Rasp ondertussen de courgette fijn.
- Doe de eieren, het lupinemeel, amandelmeel, bakpoeder, de pesto, pompoenpitten en het zeezout in de mengkom.
- Voeg hier de courgette hier aan toe en meng het.
- Voeg naar smaak peper toe.
- Schenk het beslag in de cakevorm en doe hier de geitenkaas en het tomatenmengsel doorheen.
- Schuif het in de oven en laat het 30 minuten afbakken.
- Laat het afkoelen en eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten