een heerlijk hoofdgerecht: zeeduivel met een heerlijk citroenpeterseliekorstje
Wat zijn de Ingrediënten:
- 4 el broodkruim
- 4 el zonnebloemolie
- 4 el fijngesneden peterselie
- paar takken peterselie voor de garnering
- raspsel van 1 grote citroen
- 4 stukken zeeduivelfilet 140 tot 175 gram
Wat zijn de benodigdheden:
Wat is de bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Meng in het kommetje het broodkruim met de olie, peterselie en het citroenraspsel voeg hier zout en peper naar smaak aan toe
- Leg de visfilets in een grote braadslee
- Verdeel het broodkruimmengsel over de de stukken vis en druk het goed op de vissen zodat het blijft zitten
- Zet de braadslee in de oven en bak de vissen in 7 tot 8 minuten gaar
- Garneer de vis met stukjes peterselie op het bord en serveer het
Geen opmerkingen:
Een reactie posten