donderdag 13 september 2018

een heerlijk hoofdgerecht: zeeduivel met een heerlijk citroenpeterseliekorstje





Wat zijn de Ingrediënten:

  • 4 el broodkruim
  • 4 el zonnebloemolie
  • 4 el fijngesneden peterselie
  • paar takken peterselie voor de garnering
  • raspsel van 1 grote citroen
  • 4 stukken zeeduivelfilet 140 tot 175 gram

Receptenboek tip voor slechts 4 euro









Wat zijn de benodigdheden:

Wat is de bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Meng in het kommetje het broodkruim met de olie, peterselie en het citroenraspsel voeg hier zout en peper naar smaak aan toe
  3. Leg de visfilets in een grote braadslee
  4. Verdeel het broodkruimmengsel over de de stukken vis en druk het goed op de vissen zodat het blijft zitten
  5. Zet de braadslee in de oven en bak de vissen in 7 tot 8 minuten gaar
  6. Garneer de vis met stukjes peterselie op het bord en serveer het 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten