Dit is een recept voor 4 personen naast moinkballs kun je ook hamburgers maken
De ingrediënten:
- 2 uien
- 1 sjalot
- 2 tenen knoflook
- 200 gram salami
- 300 gram rundergehakt
- Peper
- Verse oregano
- Parmezaanse kaas
- Verse basilicum
- Paprika poeder
- Evt paneermeel
Bereidingswijze:
- Pel de uien, de sjalot en de tenen knoflook.
- Snij de uien, de sjalot en de knoflook fijn.
- Fruit de uien, de sjalot en de knoflook 4 tot 6 minute in een koekenpan.
- Laat ze na het fruiten afkoelen.
- Doe de salami in een blender en blender het tot het erg fijn is.
- Meng de kruiden, het gehakt, de salami, de kaas en de peper door elkaar in een mengkom.
- Voeg het ei toe samen met het paneermeel en meng het er ook doorheen.
- Maak als je moinkballs maakt gehaktballen van het mengsel, maak wat grotere ballen als je ze gaat BBQ'en maak kleinere als je ze gebruikt bij de pasta.
- Als je hamburgers maakt maak je er 4 hamburgers van.
- Laat ze afkoelen in de koelkast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten