Dit is een lekker simpel vegetarisch voorgerecht
Ingrediënten:
- 150 gram zachte geitenkaas
- 2 el crème fraîche
- 2 el geiten yoghurt
- 1 limoen
- 2 rode bieten
- verse bieslook
- verse dille
- zeezout
- peper
- olijfolie
Bereidingswijze:
- Kook de rode bieten.
- hak de dille en bieslook fijn.
- Rasp de schil van de limoen.
- Meng de geitenkaas, de crème fraîche en de geitenyoghurt tot een dikke crème.
- Breng dit op smaak met peper, zeezout, de dille en limoenrasp.
- Snij de biet in flinterdunne plakjes.
- Leg in het midden van een plakje een lepeltje crème.
- Vouw de bietenplakjes dicht zodat er een halve maan ontstaat.
- Leg op elk bord 4 bietenmaantjes en bestrooi deze met fijngehakte dille en limoenrasp.
- Druppel over de borden wat olijfolie en maak het geheel af met bieslook en gemalen peper.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten